Hg8245a Firmware

LEDE provides stable, robust, secure, and high performance firmware for home routers and embedded devices. View product details of Huawei Echolife HG8245 Hg8245A Hg8346r HG8242 Gpon Huawei Ont/ONU 2pots + 4ge + 1USB + 1wi-Fi Bridge from USB-Business Technology Co. 00) Download. Cara Setting Access Point, All about hardware and software. produto Descrição da HG8245A Huawei EchoLife HG8347R é um terminal de cliente ONU projetado para uso com redes FTTx GEPON. Warning Ports are often closed on a. Agar camera CCTV dapat diakses secara online, ada beberapa cara dapat dilakukan: 1. pengalaman ane gitu, klo ada yang donlot, langsung lah RTO nongol. com - Holla sobat Archi dimanapun berada. Mám od nich zariadenie Huawei HG8245H. Thunder-link. Cara mengetahui siapa saja yang menggunakan WIFI di modem zte 660 indihome kita-Pernah tidak jaringan internet yang kita gunakan menjadi lambat secara tiba-tiba padahal hanya anda saja yang memakai. Bước 3: Giải nén file Firmware đã tải về ở bước 1 sau đó đăng nhập vào router, chọn System Tools/Firmware Upgrade để tiến hành nâng cấp firmware. Cara Mengganti Password Login Indihome Huawei HG8245A – Pada kesempatan kal ini kami akan membagikan tutorial cara mengganti password untuk login ke modem huawei HG8254A. Credits to the enterprising users at TipidPC for figuring out how to access the WebUI after PLDT locked everyone out, leading me to telnet access. Perlu ada software updater pada komputer server nya untuk mengupdate ip publik yang baru (biar bisa di liat terus dari browser), karena pada IP dynamic speedy selalu berubah2 , updater bisa di download di web nya dnshosting yg bersangkutan * Untuk no-Ip sebetulnya tidak lambat untuk update ip nya (walaupun gratisan). Следующий шаг – идём в «Firmware Upgrade» и указываем в строке поиска место расположения скачанной вами прошивки, после чего нажимаем «Upgrade». Disabling Broadcast SSID for Huawei HG8245A router. LEDE provides stable, robust, secure, and high performance firmware for home routers and embedded devices. Huawei Hg8342r HG8346R Gpon ONU SIP, English Software with WiFi. 1 , trus gua login dgn id user , gua pilih ‘RESTORE DEFAULT’ , Setelah itu kan ke reset modem nya , pas gua pake , wifi nya lemot gk kayak sebelumnya (sebelum direset). Assalamualaikum gaes :D Kali ini saya akan sharing mengenai tutorial cara Telnet melalui cmd (command prompt) di windows, kebetulan ane baru nginstall windows 10 di leptop ini sekalian buat tutorial telnet via cmd di windows ane. The top supplying country is China, which supply 100% of hg8245a gpon firmware respectively. siip mas topologinya, mas tanya nih? saya skrg dah punya 3 tower triangle (@ketinggian +-33meter), jarak antara tower A,B,C rata2 skitar 3-4km + 7 titik (antar desa) (Ap dg menggunakan pipa diketinggian +- 15mtr-21mtr)rencana mmg mau buat hotspot, knp hrs 3 tower karena saya ingin memudahkan konsumen (pengguna Laptop, PC & HP). Прошивка модема Huawei HG8245A. Software-Defined Camera CloudIVS Smart Campus Video Surveillance Solution Smart Traffic Video Surveillance Solution Cloud Intelligent Command Platform. HG8245 Firmware - Free download as Word Doc (. How to Disconnect other users from Wi-Fi. Dear sir, Unable to configure ip address or pppoe connection in my huaweii router, let me know if there is any update firmware required. Nah, kalo kedua asumsi saya sesuai dg desain aplikasi mas, berarti untuk koneksi ke database melalui internet, cukup ditambahkan sedikit script untuk menangani. Huawei modems come in market with old software and lower version firmware. 248 I flashed the V100R006C 00 SPC122 firmware and uploaded the config file from my ISP that I previously backed up. » Download File « Back. Huawei Echolife Hg8245 User Manual The problem is port forwarding in my EchoLife HG8245 router. How to configure ddns service on Huawei B593 DDNS (Dynamic DNS) is a service that maps Internet domain names to IP addresses. Find great deals on eBay for huawei HG8245. Huawei HG532e, mempunyai 4 port LAN. Cara Mengatur Port Forwarding pada Router. Huawei hg8245a change wifi password. Mas, modem speedy tplink saya diganti setelah kena petir, diganti dgn modem huawei hg532e, sudah disetting di telkom utk wifinya, tetapi utk lan-nya, setelah dipasang kembali, di network connection - local area connections, statusnya hanya "connected, firewalled" tetapi tidak bisa connect. Jadi sekuat apapun password yang kita gunakan, tetap saja bisa di hacking jika fitur WPS masih di aktifkan. Menggunakan modus user, tidak akan bisa mengatur banyak hal seperti firewall, DHCP, dan lain-lain. Hg8245a gpon firmware products are most popular in India, Thailand, and Ecuador. Solusi terakhir emang harus di reset ulang modemnya. Huawei HG8245H router transmits your Wi-Fi network ID (the so-called SSID) to everyone. Simple Port Forwarding - Currently Supported Routers If your router is not listed on this site or in the programs I can add them! By adding your router I can create all the guides, screenshot databases and have your router work in my programs. This may be changed at will by unchecking the corresponding box in the settings. This site also contains information about the preconfigured Wi-Fi settings of the device. Sebagai contohnya, kota Bandung sudah menerapkan 5000 titik di seluruh kota Bandung, semua taman kota Bandung oleh sang walikota Ridwan Kamil di targetkan sudah terkoneksi dengan jaringan Wifi. com - jingling adalah sebuah software auto visitor yang bisa mendatangkan visitor secara drastis dalam waktu sekejap, namu. 301 Moved Permanently. The limited mode is used here to expose the router's telnet port to the outside world through NAT port-forwarding. HG8245-Huawei Products. com, lower than the HG8245, also have the same function with HG8245. Modemfirmwares, Dashboards, Modem, ModemUnlock, MyUSBModem. This allows all devices with internet connectivity (i. Huawei MacOs X Driver (4. 6 |Free Shipping huawei echolife hg8010h epon onu ont 1GE fiber optic router english firmware bridge mode hg8010h epon onu terminal-in Fiber ZTE F601 GPON ONU ONT FTTH SFU Router Mode FTTH FTTO with 1GE Port ,FTTH Fiber Optical Termianl ONT Configuring the P2P Optical Fiber Access Service. 1,060 Followers, 215 Following, 46 Posts - See Instagram photos and videos from abdou (@abdoualittlebit). Click on Port Mapping Configuration. fiber optic router Shenzhen Pioneer Goods Communication Co. GPON OLT Huawei MA5800-X 17 Huawei novo modelo OLT bom preço novo inglês versão Huawei Gpon com 17 slots Gpon OLT. Hướng dẫn chi tiết cách mở port modem Huawei, HG8045A, làm sao để mở port cho modem huawei, các bước mở port cho modem huawei, mở port trên modem để làm gì , Nat port và mở port trên modem, làm sao để biết port đã mở được hay. Item specifics Specifications Standard: IEEE802. Posts about EPON written by huaweiswitch. And EVERYTHING is working fine, Internet, IPTV and VOIP (T-Home Macedonia) My question is why I can only see one version of the firmware that is from 2013 and not newer versions ?. Cara Setting Wifi Printer Epson L365 pada Windows dan Android wifi setting epson l365 setting up epson l365 printer setting up wifi on epson l365 setting wifi on. Guangzhou Yingren Information Technology Co. Melalui setting DMZ 2. Setelah mencari kesana-kesini akhirnya saya pun mendapatkan username dan password akun admin untuk modem HG8245H / HG8245A, ternyata username dan password-nya berbeda dengan yang tertera di belakang router atau modem indihome. Jika Layanan sudah aktif, dan konfigurasi benar maka ONT sudah mendapat IP Address. 1 , trus gua login dgn id user , gua pilih 'RESTORE DEFAULT' , Setelah itu kan ke reset modem nya , pas gua pake , wifi nya lemot gk kayak sebelumnya (sebelum direset). The top supplying country is China, which supply 100% of hg8245a gpon firmware respectively. Setting Online CCTV Speedy Telkom Indihome modem Fiber Optik ZTE F660, IP DVR 192. Mas, modem speedy tplink saya diganti setelah kena petir, diganti dgn modem huawei hg532e, sudah disetting di telkom utk wifinya, tetapi utk lan-nya, setelah dipasang kembali, di network connection – local area connections, statusnya hanya “connected, firewalled” tetapi tidak bisa connect. By using the GPON technology, ultra-broadband access is provided for home and SOHO users. If your device if not on the list below, but supported by OpenWrt and meets the minimum requirements, then build DebWrt yourself using the DebWrtSvn build environment. HG8245 Firmware - Free download as Word Doc (. Dalam TP-Link Wireless access point Fungsi DHCP dinonaktifkan sebagai default untuk menghindari konflik dalam jaringan. Access product manuals, HedEx documents, and visio stencils. Please vote if the answer you were given helped you or not, thats the best way to improve our algorithm. Subscribe and surf the web at speeds of 1 Gbps. Superuser-nya hanya admin dengan password standar (default) admin. We are a manufacturer of Huawei EhoLife HG8245 A Indoor Wifi Modem Router ONU ONT HG8245A, exporter of Huawei EhoLife HG8245 A Indoor Wifi Modem Router ONU ONT HG8245A made in China, Please get more Huawei EhoLife HG8245 A Indoor Wifi Modem Router ONU ONT HG8245A China suppliers, factories, wholesalers, distributors, companies from China on hisupplier. Jika belum bisa connect juga, coba lihat bagian tanda panah merah dan hijau itu, klo tidak bergerak itu berarti paket internet kamu yang bermasalah, bisa jadi quota yang habis atau kamu memang belum beli paket internet dari kartu yang kamu gunakan. Bisa utk berbagai jenis DVR. 华为HG8240&8245 固件分享集合严重鄙视chinadsl论坛, 竟然不让我发这个帖子。 那里的固件都是卖钱的!!!!本来就是华为的东西, 大家转来转去的, 都不是原创。. This allows all devices with internet connectivity (i. LEDE software is a complete replacement for the firmware for many home and small-office routers and embedded devices. Sekedar Informasi untuk Flashtool terbaru versi MiFlash 2016. Firmware Samsung Galaxy S8+ SM-G955U No Password. This site also contains information about the preconfigured Wi-Fi settings of the device. To download the proper driver you should find the your device name and click the download link. nah disini kita menggunakan modem lagi yaitu HUAWEI HG8245A. Инструкция как обновить микропрограмму GPON ONT Huawei firmware update. Yesterday I got a 100Mb download/10Mb upload speed FTTH connection installed at home by the company's technicians. Untuk tahap pertama yang pasti agan harus login ke modem speedy HG8245A yang agan punya. Ngày Đăng : 29. Click the Forward Rules link. Agar camera CCTV dapat diakses secara online, ada beberapa cara dapat dilakukan: 1. Tulisan ini tentu akan bermanfaat bagi Anda yang kebetulan pemakai modem model tersebut dan ingin melakukan beberapa modifikasi didalamnya. Simple Port Forwarding - Currently Supported Routers If your router is not listed on this site or in the programs I can add them! By adding your router I can create all the guides, screenshot databases and have your router work in my programs. After several months of poking around, it is now possible to remove PLDTHOMEFIBR prefix from the PLDT provided FiberHome ONU. Mikrotik tetap router yang PALING powerful dalam memenej bandwidth QoS. I’m just joking, this is for educational purpose ONLY. Sudah bersyukurkah hari ini sob? Semoga sudah ya sobat. Yesterday I got a 100Mb download/10Mb upload speed FTTH connection installed at home by the company's technicians. Di sini kebetulan pakai Fiberhome tipe AN5506-04-F (warna hitam) dengan firmware RP2578(00. This site also contains information about the preconfigured Wi-Fi settings of the device. Great but Cheap Ftth Wifi, Cheap Téléphones portables et Des Télécommunications, Fiber Optique Équipements, Sécurité et Protection, Transmission et Câbles as well as Cheap and more!. Nie som schopný nájsť aktualizácie, iba zúfalé fórum, kde jednotliví užívatelia strašnou angličtinou žiadajú, aby im poslali na mail aktualizáciu. Jika lampu ADSL/Link tidak menyala, cek nada teleponnya, apakah ada atau tidak, jika tidak ada, cek perkabelan dari roset ke filter dan ke modem. Теперь о чудесах 1. From the makers of PLDT Home Fibr, Home DSL, Home Telpad, and Home Ultera. , Ltd manufacturer in EC21. KONFIGURASI LAYANAN SPEEDY ONT HUAWEI (HG8245A) 1. 1 , trus gua login dgn id user , gua pilih ‘RESTORE DEFAULT’ , Setelah itu kan ke reset modem nya , pas gua pake , wifi nya lemot gk kayak sebelumnya (sebelum direset). Untuk mengatisipasi orang lain dapat masuk ke panel login modem Indihome melalui WiFi makan lebih baik anda rubah dahulu password login di modem Huawei HG8245A atau HG8245H. - jika tidak ada komputer yang tersambung ke jaringan router, maka bisa menggunakan kabel LAN dan hubungkan kabel Tersebut ke PC / Komputer. Moreover, if you want any specific firmware of related to Huawei dongle / Pocket MiFi, then leave a comment, if it will be available then will be published. Shop our selection of DSL & Cable Modems in the Electrical Department at The Home Depot. Full-service distributed Optical Line Terminal (OLT) - building green, ultra-broadband, and intelligent aggregation access networks. Assalam Mba Erna, baru saja ZTE F660 IndiHome tanpa sengaja sy reset factory default, dan setting omci_ipv4_ppoe hilang, bagaimana cara mengembalikan settingan tersebut? alhasil sekarang sy online via modem broadband :-), atau adakah software setting otomatis seperti waktu speedy dahulu, jadi kita tinggal memasukkan username dan passwordnya. Overview This article is to assist with setting up OpenDNS on a Huawei HG8245H router. Sign in to Huawei Corporate website, NOT including consumer business. Asumsi saya ada software handler di server untuk menangani koneksi ke database, karena kalo query langsung database dari client melalui internet sangat riskan terhadap intruder/backdoor. nah saya kan baru pasang internet In*ie Home terus dapet router Huawei HG8245A. Mungkin alasan mereka ingin melakukan upgrade firmware nantinya jika ada update patch. Bisa utk berbagai jenis DVR. Date Category Source Title Author Date Category Source Title. I’m just joking, this is for educational purpose ONLY. Bismillah - Alhamdulillah akhirnya masuk juga kabel FO (fiber optic) di lokasi ane, langsung aja pasang Indihome he3. Buy Generic Echolife HG8245A Epon Terminal, Wireless ONU of 802. Download and update android firmware for products: hg8245h firmware, huawei hg8245 firmware upgrade, huawei hg8245h firmware download, hg8245 firmware, hg8245q firmware, huawei hg8245a firmware, huawei hg8245a firmware upgrade, huawei hg8245h firmware update, huawei hg8245h firmware upgrade, huawei hg8245h firmware, huawei hg8245q firmware. Find great deals on eBay for huawei HG8245. Cara Setting Wifi Printer Epson L365 pada Windows dan Android wifi setting epson l365 setting up epson l365 printer setting up wifi on epson l365 setting wifi on. View product details of Huawei Echolife HG8245 Gpon Ont Modem Huawei Access Network System from USB-Business Technology Co. Pada postingan kali ini saya akan berikan sebuah trik cara bobol wifi warnet yang menggunakan modem huawei HG8245A. com - Holla sobat Archi dimanapun berada. Discussions of internet access through fiber optic transmission and issues of availability, types of service, and obstacles to deployment and other services "hidden behind fiber. – peterh. , Experts in Manufacturing and Exporting OLT, ONT and 197 more Products. cara untuk menyembunyikan nama WIFI / SSID Wireless Indihome pada modem HUAWEI Tipe HG8245A. (STL) focus on the integration and distribution of telecommunication infrastructure and solution, and established the strategic cooperative relationship with Huawei, ZTE, Emerson, Fiberhome, Cisco, Juniper, HP, Alcatel-Lucent, H3C, Narada. Hướng dẫn cách dễ nhất mở port modem Huawei, HG8045A, HG8245. Bagi yang mempunyai jasa cetak foto kecil-kecilan dirumah atau yang ingin lebih hemat dalam mencetak foto, bisa mencoba software cetak foto ini. Participa en este foro dejando tus consultas, comentarios y opiniones. gimana engga butuh, cuma layanan IDM (Internet Download Manager) yang menyediakan layanan download paling mudah digunakan. Pengiriman cepat Pembayaran 100% aman. ” Picture Single general picture (outside/case) to identify the device; Put more detail pictures (inside/PCB) on device page. 000 dari toko online PL165, Kota Depok. It is a very powerful and fast tool for brute. mas, saya kebetulan sama interface DVR sama situ. Merubah Akun Default SUPERUSER ( telcomadmin dan Support ) Pada Modem Huawei HG8245A Indihome April 19, 2017 Tujuan merubah akun default modem huawei hg8245a ini adalah untuk melindungi modem dari tangan-tangan jahil yang mau merubah setingan modem. The top supplying country is China, which supply 100% of hg8245a gpon firmware respectively. Lihat pada form WPA Passphrase. Beginilah cara Setting modem huawei HG8245 atau HG8245a untuk mengaktivkan port LAN yang lain dari modem huawei HG8245 ini cukup mudah, pastikan anda sudah terkoneksi ke jaringan melalui port LAN 1 atau wifi yang sudah ada. Media Port/TCP Port : Port DVR yg berfungsi pada saat kita monitor menggunakan Aplikasi software bawaan untuk windows atau PC Desktop (biasanya incluce di CD pembelian). Router Screenshots for the Huawei HG8245. Moreover, if you want any specific firmware of related to Huawei dongle / Pocket MiFi, then leave a comment, if it will be available then will be published. The HG8240 is a highly cost-effective high performance optical network terminal (ONT) that delivers ultra-broadband access to home and SOHO users. , Ltd manufacturer in EC21. Posts about EPON written by huaweiswitch. 00) Download. Biasanya pada setelan router, WPS ini juga bernama QSS yang pada dasarnya memiliki kegunaan yang sama saja. Misalnya komputer A denga IP 192. Firmware huawei HG8245H VERSION V3R015C10S130تحديث هواوي بدون اعلانات. Saluran TV Online Indonesia Terlengkap Dan Nonton Siaran Langsung Live Streaming Channel Jadwal Bola Sport Tanpa Buffering Gratis Malam Hari Ini. Anda juga bisa menggunakan fitur manajemen bandwith bawaan router. A wide variety of english firmware hg8245 options are available to you, There are 61 english firmware hg8245 suppliers, mainly located in Asia. Gan terimakasih atas info nya. Apabila kita lihat pada RoMON Settings terdapat parameter ID. Low Price Hg8245a Ftth Huawei Epon Onu Wifi Modem English Firmware , Find Complete Details about Low Price Hg8245a Ftth Huawei Epon Onu Wifi Modem English Firmware,Epon Onu,Huawei Epon Onu,Huawei Epon Onu Wifi Modem from Fiber Optic Equipment Supplier or Manufacturer-Zhengzhou Mingchuang Technology Co. 1 по admin admin, если не доступен вход в WiFi роутер по при настройке маршрутизатора и модема через личный кабинет. Hướng dẫn cách dễ nhất mở port modem Huawei, HG8045A, HG8245. If you are happy with your current system, you should probably stick with what's working. Tekan tombol “New” untuk membuat parameter WAN port uplink ONT yang baru 3. Credits to the enterprising users at TipidPC for figuring out how to access the WebUI after PLDT locked everyone out, leading me to telnet access. My Brother printer will print one or two things and then seems to “forget” it’s connected to my WiFi and I get the privacy separator messaged. Sampai akhirnya menggunakan Firmware Roleo (link download dibawah) dan sukses, berikut ini proses pengerjaannya Setting IP komputer anda menjadi 192. When you open a connection through the firewall you are. Software-Defined Camera CloudIVS Smart Campus Video Surveillance Solution Smart Traffic Video Surveillance Solution Cloud Intelligent Command Platform. karna admin juga menggunakan Windows 7 32 bit. Matikan Huawei HG553 2. Tulisan ini tentang mengatur QoS tanpa mikrotik dengan mengandalkan QoS pada modem Indihome itu sendiri yaitu Huawei HG8245A tapi tidak se-powerful mikrotik. Semua menu konfigurasinya bisa diakses dengan lancar. Pada Malam hari ini saya akan memberi tahu tentang bagaimana Cara Setting Port Forwading modem speedy HG8245A. 000 dari toko online Raniacell, Jakarta Barat. Sudah bersyukurkah hari ini sob? Semoga sudah ya sobat. 0 ‎2015-06-26 09:46 AM Hi @mobidk I read yesterday that Huawei is testing Lollipop for the Ascend P7, I have also read somewhere else (about 2 months ago or so) that Huawei will eventually update most devices to Lollipop but didn't give any ETA. H-QoS support 3-level QoS (Different ISP/service/user) guaranteeing OLT wholesale;. Jika kamu sedang di warnet pastinya kamu menemukan jaringan wifi yang sangat bagus, mengingat jarak dengan jaringan wireless sangat dekat. - Remote Management, biasanya digunakan untuk troubleshoot, reconfiguration, update software pada CPE disetiap node. QoS doesn't really affect downloads since you have no control over how fast something is sent to you. Untuk itulah akses admin ini sangat penting sekali untuk diketahui. The EchoLife HG8245A, an optical network terminal (ONT), is a high-end home gateway in Huawei FTTH solution. The HG8245A provides two POTS ports, four GE/FE auto-adapting Ethernet ports and one Wi-Fi port. » Download File « Back. Assalam Mba Erna, baru saja ZTE F660 IndiHome tanpa sengaja sy reset factory default, dan setting omci_ipv4_ppoe hilang, bagaimana cara mengembalikan settingan tersebut? alhasil sekarang sy online via modem broadband :-), atau adakah software setting otomatis seperti waktu speedy dahulu, jadi kita tinggal memasukkan username dan passwordnya. Asumsi saya ada software handler di server untuk menangani koneksi ke database, karena kalo query langsung database dari client melalui internet sangat riskan terhadap intruder/backdoor. Bisa utk berbagai jenis DVR. Jadi kasusnya tidak selalu sama. Lượt Xem : 22394. Convert a HG658 Huawei Router to a Repeater: This is a quick tutorial on how to convert a Huawei ADSL/VDSL Modem/Router in a router. 1 pada address bar software browser kalian. View product details of Huawei Echolife HG8245 Hg8245A Hg8346r HG8242 Gpon Huawei Ont/ONU 2pots + 4ge + 1USB + 1wi-Fi Bridge from USB-Business Technology Co. Mengetahui bahwa kita sudah berlangganan, pasti hal sekecil ini harusnya diberikan. I've tried resetting the router settings and connecting to the router via. กรุงโซล เค-ป็อบ ซีรีส์เกาหลี นักแสดงเกาหลี อาหารเกาหลี เที่ยวเกาหลี แฟชั่นเกาหลี ภาษาเกาหลี. When you open a connection through the firewall you are. Disabling Broadcast SSID for Huawei HG8245H router. With your revelation. My ISP upgraded my connection from VDSL to fiber and gave me new hardware to go with it - the Huawei HG8247H GPON. See MinimumRequirements to see what is needed to get DebWrt running on your devices. Telkomsel telah mengganti username dan password default yang lama: admin/admin menjadi user/user. nah pertanyaan saya, saya udah ikutin semua petunjuknya tapi belum berhasil juga ngebridge si huawei ke TP-Link TL-MR3420. HG8245 Firmware - Free download as Word Doc (. bin' before flashing. Nah, kalo kedua asumsi saya sesuai dg desain aplikasi mas, berarti untuk koneksi ke database melalui internet, cukup ditambahkan sedikit script untuk menangani. Sayangnya kita nyaris salah di ke lima hal itu. Matikan Huawei HG553 2. Anda bisa mengaturnya dengan menggunakan software program NetLimited atau P2pover. The common ways to use IPv6 are in native mode or tunneled (6to4, 6rd or 6in4) mode. on Alibaba. Product description of the HG8245A. Router Screenshots for the Huawei HG8245- PortForward. Nah, disitu pas ane buat Wifi-an kok terasa 'lemot' dan gak stabil, dan pas ane pasang pakai kabel Ethernet, malah stabil dan kenceng. Fiber optic router China (Mainland) Fiber Optic Equipment. Shop our selection of DSL & Cable Modems in the Electrical Department at The Home Depot. HG8245A Huawei Wifi GPON ONU 4FE+2VOICE+WIFI+USB English Firmware SIP March 5, 2015 07:40 The Echo Life HG8245 A, an optical network terminal (ONT), is a high-end home gateway in Huawei FTTH solution. Some versions of the third party firmware from DD-WRT and Tomato support IPv6, but the configuration you would use depends on how you plan to use IPv6 (native, tunnel, etc). LEDE provides stable, robust, secure, and high performance firmware for home routers and embedded devices. H-QoS support 3-level QoS (Different ISP/service/user) guaranteeing OLT wholesale;. Permisi gan, ane baru pasang Indih*me nya T*lkom nih, nah ane dikasih modem Huawei HG8245A. For more tutorial video please stay on my youtube's channel. The HG8245A provides two POTS ports, four GE/FE auto-adapting Ethernet ports and one Wi-Fi port. Internet yang digunakan Indihome juga tapi masih ADSL karena jaringannya masih DSLAM dan belum optik. 6 |Free Shipping huawei echolife hg8010h epon onu ont 1GE fiber optic router english firmware bridge mode hg8010h epon onu terminal-in Fiber ZTE F601 GPON ONU ONT FTTH SFU Router Mode FTTH FTTO with 1GE Port ,FTTH Fiber Optical Termianl ONT Configuring the P2P Optical Fiber Access Service. Find the port forwarding section. Fiber optic router China (Mainland) Fiber Optic Equipment. Huawei Echolife HG8245/HG8245A ONT 4FE+2POTS+1USB+WiFi is an optical network terminal (ONT), is a high-end home gateway in Huawei FTTH solution. We think that forwarding a port should be easy. Huawei Echolife HG8245 Gpon Ont Modem Huawei Access Network System(id:9679041). - Remote Management, biasanya digunakan untuk troubleshoot, reconfiguration, update software pada CPE disetiap node. Menurut analisa saya mungkin ini faktor dari Firmware Router tersebut, karena bisa jadi di beberapa Router Huawei HG8245A/H menggunakan versi Firmware yang berbeda, yang otomatis bisa jadi ada penambahan fitur baru. Untuk tahap pertama yang pasti agan harus login ke modem speedy HG8245A yang agan punya. Masukkan IP 192. When I leave the username blank and in the password I put "admin" it asks me for my password again(IE incorrect username and password). Bisa saja password Yu9j#4qa!rth#y work di daerah Medan, tapi tidak di daerah Surabaya. ArchiMateriali. Nah, disitu pas ane buat Wifi-an kok terasa 'lemot' dan gak stabil, dan pas ane pasang pakai kabel Ethernet, malah stabil dan kenceng. Kalau gak muncul semua menunya meskipun sudah pakai user admin, ada kemungkinan beda firmware dan tipe Fiberhome-nya. Huawei hg8245a change wifi password. (STL) focus on the integration and distribution of telecommunication infrastructure and solution, and established the strategic cooperative relationship with Huawei, ZTE, Emerson, Fiberhome, Cisco, Juniper, HP, Alcatel-Lucent, H3C, Narada. Setting Online CCTV Speedy Telkom Indihome modem Fiber Optik ZTE F660, IP DVR 192. Basic Port Forwarding for the DVR & NVR Today we will be exploring a simple world of port forwarding. LEDE provides stable, robust, secure, and high performance firmware for home routers and embedded devices. Jangan lupa kalau sudah log out akun Catatan: - username dan password Router standard adalah admin. Router Screenshots for the Huawei HG8245. 301 Moved Permanently. – peterh. Boost application performance using prioritization. mudah-mudahan isi postingan tutorial yang saya tulis ini dapat anda pahami. I am able to port forward, and I know it works. Sudah bersyukurkah hari ini sob? Semoga sudah ya sobat. , notebooks and mobile devices) to access your NAS from anywhere and at any time. SHORT (!) comments like “rename image to 'firmware. Bisa saja password Yu9j#4qa!rth#y work di daerah Medan, tapi tidak di daerah Surabaya. Huawei HG8245A ZTE F660. default ip address : 192. Simple Port Forwarding - Currently Supported Routers If your router is not listed on this site or in the programs I can add them! By adding your router I can create all the guides, screenshot databases and have your router work in my programs. LEDE software is a complete replacement for the firmware for many home and small-office routers and embedded devices. See MinimumRequirements to see what is needed to get DebWrt running on your devices. - Manage Third-Party Devices. Saat ini modem/ONT yang digunakan untuk layanan internet Indihome ada 4 merek yaitu: ZTE F660, Huawei HG8245A, FiberHome AN5506_04, Alcatel Lucent dan T-Firmware. Item specifics Specifications Standard: IEEE802. Bisa saja password Yu9j#4qa!rth#y work di daerah Medan, tapi tidak di daerah Surabaya. How to Complete HUAWEI HG8245A Setting Become. We think that forwarding a port should be easy. สำหรับบทความนี้จะมาแนะนำขั้นตอนการตั้งค่าเร้าเตอร์ Huawei ของ tot, True, 3bb, AIS ซึ่งจะเป็นวิธี Forward Port เร้าเตอร์ Huawei. Tekan tombol “New” untuk membuat parameter WAN port uplink ONT yang baru 3. Then your network will not be so easily hacked. coba dipastikan gan seri modemnya adalah HG8245H bukan HG8245A, karena modem kantor saya. Echolife Hg8242 Manual Huawei Echolife HG8447 Gpon/EPON/GE/CATV WIFI Terminal Wireless ONT HG8010F HG8012 HG8240 HG8240F HG8242 HG8245 HG8245A HG8247 HG8447 English Firmware, Manual, LED Mark, SIP Huawei Echolife Hg8447. Прошивки для оптических модемов Huawei HG8245, HG8245T, HG8245T, HG8247. Basic Port Forwarding for the DVR & NVR Today we will be exploring a simple world of port forwarding. You will need to know then when you get a new router, or when you reset your router. Artikel wikiHow ini menjelaskan cara membuka porta (port) tertentu di ruter (router) agar aplikasi yang diinginkan bisa mengakses jaringan. Below are basic steps for performing a firmware upgrade, but be sure to check your router manufacturer's website for a user manual that includes specific instructions for your make and model. Cara paling ampuh untuk mengetahui password modem Indihome ini ditulis berdasarkan pengalaman. Lượt Xem : 22394. The supplier huanetwork. Username dan Password Modem IndiHome terbaru ZTE F609. The top supplying country is China, which supply 100% of hg8245a gpon firmware respectively. Sandes Technology Limited 2016-03-01 2016-03-13 ~ sandestechblog Sandes Technology Ltd. Entra en la página 3 del Foro de Huawei. If you ran the above commands but the packages still were not upgraded, probably you didn't add Ondřej Surý's PHP PPA to your system. How to limit bandwidth speed from a router for a devices on a network ? There are several devices accessing the internet thru a wireless network. If your device if not on the list below, but supported by OpenWrt and meets the minimum requirements, then build DebWrt yourself using the DebWrtSvn build environment. - Manage Third-Party Devices. Sekedar Informasi untuk Flashtool terbaru versi MiFlash 2016. Huawei EchoLife HG8347R is an ONU client terminal designed for use with FTTx GEPON networks. Berikut saya jelaskan bagaimana cara remote mikrotik dari internet, ketika sedang dirumah asyik-asyik maen game tau-tau dapat telpon laporan kalo ada problem jaringan dikantor, atau orang kantor minta dibatasi internetnya, atau anda punya warnet jadi bisa pantau dari gadget anda/laptop anda dirumah. Setting Port Forwarding ke Perangkat CCTV. I am able to port forward, and I know it works. How to Upgrade Firmware of my Router Huawei HG8245. dengan berlangganan paket Telkom Indihome kamu akan mendapatkan 3 fasilitas yang sangat menarik yaitu internet yang pastinya sudah masuk di. For those of you who like to be hands on and grasp the “What, Why, and How to do” or you simply want to complete this segment of your job or project and Tech Support is unavailable I welcome you to proceed reading. Original Huawei 8 Ports EPON Business Board EPBD For OLT MA5683T MA5680T, US $ 1 - 698 / Piece, Guangdong, China (Mainland), Huawei, Huawei, HUAWEI EPBD service board. June 12, 2017 at 11:42 AM. LEDE provides stable, robust, secure, and high performance firmware for home routers and embedded devices. Theo như nguyện vọng của rất nhiều bạn hôm nay mình sẽ làm một bài hướng dẫn mở port Modem quang của VNPT. SHORT (!) comments like “rename image to 'firmware. Pada kesempatan yang baik ini, penulis akan mencoba untuk membahas cara mengganti password wifi dan nama SSID pada modem indihome bermerek Huawei seri HG8245A. 10 Port 5445 DVR Avtech, untuk DVR yg menggunakan 3 Port langkahnya bisa di ulang 3 x masing2 HTTP Port, Media Port, Mobile Port dengan IP Lokal DVR sama 192. KONFIGURASI LAYANAN SPEEDY ONT HUAWEI (HG8245A) 1. How to Disconnect other users from Wi-Fi. Beginilah cara Setting modem huawei HG8245 atau HG8245a untuk mengaktivkan port LAN yang lain dari modem huawei HG8245 ini cukup mudah, pastikan anda sudah terkoneksi ke jaringan melalui port LAN 1 atau wifi yang sudah ada. Lượt Xem : 22394. 1ge 3fe 1 Pots Wifi,Hg8546m,Huawei Hg8546m from Fiber Optic Equipment Supplier or Manufacturer-ZISA Technologies (Beijing) Inc. This page contains the list of download links for Huawei Modems. How to Upgrade Firmware of my Router Huawei HG8245. Dalam tulisan ini akan di paparkan bagaimana cara menyeting Wireless router anda, khusus nya wireless D-Link DIR-300. DDNS serves a similar purpose to the Internet's Domain Name System (DNS): DDNS allows anyone hosting a Web or FTP server to advertise a public name to prospective users. Huawei ONU Echolife HG8245 Epon optical network Terminal apply to FTTH ONTUS $ 52. Modemfirmwares, Dashboards, Modem, ModemUnlock, MyUSBModem. Jika belum bisa connect juga, coba lihat bagian tanda panah merah dan hijau itu, klo tidak bergerak itu berarti paket internet kamu yang bermasalah, bisa jadi quota yang habis atau kamu memang belum beli paket internet dari kartu yang kamu gunakan. One of the instructions is to go to 192. – peterh. Huawei Echo life HG8245H ONT 4GE/FE+2VOICE+WIFI+USB (external antenna)is an optical network terminal (ONT), is a high-end home gateway in Huawei FTTH solution. – pertama download dulu firmware terbaru si anak disini. And EVERYTHING is working fine, Internet, IPTV and VOIP (T-Home Macedonia) My question is why I can only see one version of the firmware that is from 2013 and not newer versions ?. CMD ialah Command Prompt, yang biasa Anda lihat sebagai suatu program semacam notepad namun berlatar belakang warna hitam, memiliki desain yang klasik (seperti Windows 98) dan font yang masih jadul. Selamat Malam, Setelah kemaren malam sempat membuat postingan tentang Cara Copy Lagu Atau Foto dari komputer ke Iphone. txt) or read online for free. Jika ingin pakai mikrotik perlu tambahan dana dan ilmu coding mikrotik. , Ltd manufacturer in EC21. The supplier huanetwork. Salam Blogger! Sobat blogger kali ini saya akan menshare lagi bagiamana cara mensetting Indihome pada Modem telkom Huawei HG8245A, Akhir-akhir telkom telah meluncurkan paket baru internetnya dengan program Indihome, yaitu dalam Indihome tersebut terdiri dari tiga paket yaitu : Internet (data), Telepon dan UseeTV. Mengetahui bahwa kita sudah berlangganan, pasti hal sekecil ini harusnya diberikan. Huawei hg8245a merupakan sebuah harwerd modem yang didesign khusus jaringan Fiber Optic (FO) yang dipublikasikan oleh telkom dan diberikan untuk para pelanggan internet IndiHome. , Experts in Manufacturing and Exporting OLT, ONT and 197 more Products. Agar wifi Indihome anda lebih aman maka harus mengganti password login, berikut ini panduan cara mengganti password di Modem Huawei HG8245A atau HG8245H. Nie som schopný nájsť aktualizácie, iba zúfalé fórum, kde jednotliví užívatelia strašnou angličtinou žiadajú, aby im poslali na mail aktualizáciu.